Min konto +47 99 36 87 76 Gå til Nettbutikk

Rotaid varmeskap for hjertestarter m/LED lys.

Tilbehør hjertestartere Robust hjertestarterskap med alarm og varme for utendørsbruk. Enkelt å åpne, og konstruert for å tåle de tøffeste forhold.
Rotaid varmeskap for hjertestarter m/LED lys.
artnr100315
artnr100315
artnr100315
artnr100315
artnr100315
PRIS NOK 6 700,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering) (100)
Beskrivelse Specifikationer Udskriv
Varenr: artnr100315
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Svært robust hjertestarterskap i polykarbonat med alarm og varme for utendørsbruk. Rotaid Solid Plus Heat er konstruert for å tåle de tøffeste forhold. Hjertestarterskapet er svært enkelt å åpne.

Passer til alle våre hjertestartere som vi selger i nettbutikken

Skapet har en varmeplate og termostat som gjør at skapet kan holde konstant varme på 5 grader for en hjertestarter i utetemperaturer ned til– 25 grader celcius. Solid Plus Heat hjertestarterskapet brukes ofte i omgivelser med saltvann (sjø), regn og snø på grunn av den solide konstruksjonen. Skapet er konstruert og produsert i Polykarbonat noe som gjør Solid Plus Heat spesielt robust mot vær og vind har i tillegg en kevlarbasert bakplate med store pakninger som gjør at hjertestarteren er beskyttet for omgivelsene på beste mulig måte. Skapet er svært robusthet med IP55. Det er kroker montert i skapet som gjør at de fleste hjertestartermodeller passer.  

Alle modeller som forhandles av Skandinavisk førstehjelp AS passer i dette hjertestarterskapet.

Hjertestarterskapet er utstyrt med en alarm på 105dB og har en stropp som holder lokket når skapet er åpnet. Skapet åpnes ved å vri til venstre som anvist på lokket. Når lokket åpnes så aktiveres alarmen. I motsetning til andre varmeskap for utendørsbruk, så trenger man kun å montere en strømplugg på Rotaid Solid Plus Heat. Dette gjør at skapet er enklest i klassen å montere. Skapet har også et svært lavt strømforbruk.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Lengde 48 cm

Bredde 48 cm

Dybde 18 cm

Vekt 6,7 kg

Varmeelement er på 92 watt

Driftspenning er 220-240 volt gjennom transformator som gir 24 volt til varmeelement.

Varmeelementet slåes på når temperaturen synker til under 5 grader celius.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System