Min konto +47 99 36 87 76 Gå til Nettbutikk

Referanser fra Skandinavisk Førstehjep AS

Monica - Ass. daglig leder og HR ansvarlig, Skandinavisk Førstehjelp AS
Monica - Ass. daglig leder og HR ansvarlig, Skandinavisk Førstehjelp AS

Vi holder stadig kurs og har knyttet til oss en rekke referanser og partnere. Vi ønsker å samle disse på denne siden!

Monica - Ass. daglig leder og HR ansvarlig, Skandinavisk Førstehjelp AS

Dette sier våre kunder om oss

Vi på Igland Garasjen er veldig fornøyd med samarbeidet med Skandinavisk førstehjelp. Vi opplever dem som svært profesjonelle i kurssammenheng, de klarer å skape engasjement blant kursdeltakere, er tydelige i sitt budskap og kommuniserer på en måte som gjør at vi forstår både alvorlighetsgrad, men også hvordan vi skal håndtere situasjoner på best mulig måte. De er kjempegode på å forberede oss på ulike krisesituasjoner, slik at vi blir trygge på håndtere ulike scenarioer. Vi vil anbefale dem på det varmeste.
Linn Igland Forsetlund, Igland Garasjen
"Med rundt 150 atleter i aksjon daglig er helse og sikkerhet viktig for oss. Skandinavisk Førstehjelp sørger for at vår hjertestarter alltid er parat og vedlikeholdt, og de gjennomfører årlige kurs med oss og våre kunder for å sikre at kunnskapene om gjenoppliving og bruk av hjertestarteren ikke går i glemmeboken. Kursene er alltid informative og likevel i aller høyeste grad praktiske, og kursholder er effektiv og engasjerende. Vi ser på vår avtale med Skandinavisk Førstehjelp på samme måte som med en god forsikring; helt nødvendig å ha og verdt hver krone, samtidig som vi håper vi aldri får bruk for hverken produktet eller kunnskapen de leverer. Vi gir dem våre beste anbefalinger."
Julie, CrossFit Grimstad AS
Jeg har nettopp tatt nettkurset Livredning i vann, og WOW! For et utrolig flott opplegg!
Skikkelig smart med så mange korte filmsnutter, med god og nyttig (og ikke altfor mye) informasjon, og kjempefint med kontrollspørsmålene etter hver film.
Utrolig proft laget, jeg fikk lyst å rope ?mere, mere!? Applaus til dere i Skandinavisk førstehjelp, dere er gode!
Sees i bassenget til praktisk gjennomgang.
WOW - mere, mere!, Fornøyd nettkurs-deltaker
Kurset var tilpasset våre behov, og klarte på en effektiv og pedagogisk måte å gi oss nødvendig kunnskap og trygghet i bruken av hjertestarteren. Fordelingen av teori og praktiske ferdigheter var balansert på en fin måte. Vi er tryggere på at vi kan håndtere akutte situasjoner for våre pasienter etter kurset.
Hisøy Legesenter
Vi er veldig fornøyde med det vi har lært på kurs, og tilbakemelding fra ansatte er at "alt var nyttig", samt at instruktør tok seg tid til å svare på alle spørsmål som ansatte hadde!
Læringsverkstedet Myråsen barnehage
«Skandinavisk Førstehjelp leverer «varen». Thomas og hans crew skreddersyr kurs og realistiske øvelser tilpasset vår produksjon. Kursene er engasjerende, godt planlagt og profesjonelt utført. Vi får god og konstruktiv tilbakemelding på måten vi håndterer øvelsene på, og vi føler oss tryggere på at vi kan håndtere situasjoner der f.eks en av våre kolleger trenger akutt hjelp. Viking Norsafe har brukt Skandinavisk Førstehjelp i 7 år som hoff-leverandør av hjertestartere, førstehjelpsutstyr, kurs, øvelser og vi er kjempefornøyd. Vi kan absolutt anbefale Skandinavisk Førstehjelp til alle som trenger kurs og utstyr».
Roy Duedahl, Molding Manager, VIKING NORSAFE LIFE-SAVING EQUIPMENT NORWAY AS
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System