Min konto +47 99 36 87 76 Gå til Nettbutikk

Øye- og sårrensespray 150 ml

Øyeskader
Øye- og sårrensespray 150 ml
varenrcr726000
PRIS NOK 208,75
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering) (100)
Beskrivelse Specifikationer Udskriv
Varenr: varenrcr726000
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Spray for å rengjøre og skylle bort støv og smuss fra øyne og sår. Sprayen gir en myk væskestrøm og har en total dusjetid på 5 minutter, som er praktisk til eksempelvis skrubbsår som må rengjøres ordentlig. Sprayen kan brukes flere ganger og er steril til siste dråpe.

OBS! Produktet erstatter ikke øyedusj ved akutte øyeskader (for eksempel ved sprut av etsende stoffer), men kan brukes i fase 2 under transport til sykehus etter den første skyllingen.

Flaskens utforming gjør at den kan brukes i alle retninger, også opp-ned. Den gjennomsiktige kapselen har en forsegling som brytes første gang den åpnes. Flasken kan oppbevares både stående og liggende. Væsken i sprayflasken oppbevares i en innerpose, isolert fra drivgassen, og blandes derfor ikke med den.

Produktfordeler

Rengjør munnstykket før bruk ved å spraye kort i luften. Spray med en avstand på 10-15 cm fra øyet eller såret. Unngå direkte kontakt med munnstykket. Trykksatt flaske som ikke må utsettes for temperaturer over 50°C. Må ikke punkteres eller brennes, heller ikke etter at innholdet er oppbrukt. Oppbevares ved en temperatur mellom 0°C og +40°C.

Inneholder 150 ml steril koksaltløsning, 0,9 % NaCl. Uten konserveringsmiddel. Miljøvennlig drivgass: nitrogen. Total dusjetid 5 minutter. Holdbarhetstid 3 år fra produksjonsdato.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Flaskens mål H 16,2 cm x Ø 5,3 cm

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System