Min konto +47 99 36 87 76 Gå til Nettbutikk

Baxstrap ryggbåre, gul

Båre og evakuering Ryggbåre som imøtekommer de mest krevende situasjoner, og er blant annet lett, enkel å lagre og tar liten plass.
Baxstrap ryggbåre, gul
varenrbm903045
PRIS NOK 4 774,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering) (100)
Beskrivelse Specifikationer Udskriv
Varenr: varenrbm903045
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Baxstrap Spineboard er ryggbåren som imøtekommer de mest krevende situasjoner. Som førstehjelper eller akuttmedisinsk personell ønsker du at pasienten skal ligge trygt, komfortabelt og ikke minst avstivet og stabilt på ryggbåren (spineboardet). Videre vil du sette som krav at båren er lett, tar liten plass og er enkel å lagre. Baxstrap Spineboard fyller alle disse kravene, og er også en av de letteste på markedet. Bårens profil gjør den også til en av de mest komfortable.

Båren er forseglet, noe som letter renhold og desinfeksjon. Ekstra store håndtak gjør det lett å få tak i båren, selv med hansker. Håndtakene bøyer oppover og er av den grunn enkle å få tak på. Composit festesplinter er støpt inn i båren for å oppnå maksimal styrke. Egne selefester for små barn. Baxstrap kan brukes i bedriften, i vann, på fjellet, eller i utrykningskjøretøy. Den kan leveres med kundens navn støpt inn i båren. Den er røntgensikker, og kan brukes i MRI og på CT. Ryggbåren holder en person på ca. 75 kg flytende i vann. Valgfrie reimer; med løkker (metallfritt) eller med "karabinkroker" (festestropper edderkopp). Passer til Laerdal SpeedBlocks. Den er også latexfri.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System